J.Basanavičiaus 10, LT-20107 Ukmergė Kodas 190341397
Tel. 8~340 63612, faks. 8~340 63662
El. paštas: rastine@basanavicius.ukmerge.lm.lt
Darbo laikas: I-IV 8-16.45 val., V 8-15.30 val.
Pietūs: 12.00 - 12.30 val.
Elektroninis dienynas Tvarkaraščiai Ugdymas karjerai Basakojis Projektai
  • Description slide 5

  • Description slide 6

  • Description slide 7

  • Description slide 8

Šiandien mūsų gimnazijos mokytojai – žvaigždės... Pačios tikriausios ir ryškiausios kosminio  dydžio žvaigždės, rytmetį  atgijusios senoje Polaroid fotografijoje, vėliau švytinčios šventinėje dienos popietės programoje. Taip gimnazijos antrokai, dienos organizatoriai, mato savo mokytojus J  Ir ne tik antrokai.  Mokytojų dienos proga gimnazijos direktorius Saulius Grigas įteikė padėkos raštus  mokytojoms: Vidai Šidlauskienei, Irenai Čereškienei, Žydrai Grigienei, Irminai Balsienei  -  švenčiančioms pedagoginio  darbo jubiliejus. Mokytojoms Rimai Jakštienei ir Marinai Aukštuolienei  įteikti padėkos raštai už puikius darbo rezultatus, o mokytojoms Vilmai Grigienei ir Astai Aukštuolienei – už gimnazijos įvaizdžio formavimą.

Trys  gimnazijos mokytojos šiais metais apdovanojamos  rajono mokytojų dienai skirtame renginyje. LR Švietimo mokslo ir sporto ministerijos padėkos raštas įteiktas lietuvių kalbos ir literatūros mokytojai Laimutei Bytautiene , Ukmergės rajono savivaldybės Mero padėkos raštas – muzikos mokytojai Irminai Balsienei. Ukmergės rajono savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo padėkos raštais apdovanojamos fizikos mokytoja Marina Aukštuolienė ir socialinė pedagogė Irena  Patėjūnienė.  Metų mokytojos vardas šiemet suteiktas geografijos mokytojai Daivai Prokapienei.

Sveikiname Mokytojus  su profesine švente ir linkime  mėgautis kiekviena jos akimirka!

Už šventinės dienos organizavimą dėkojame  gimnazijos antrųjų klasių mokiniams ir jų auklėtojoms, meninės programos rengėjams – lietuvių kalbos ir menų mokytojams bei gimnazijos saviveiklos kolektyvams.