J.Basanavičiaus 10, LT-20107 Ukmergė Kodas 190341397
Tel. 8~340 63612, faks. 8~340 63662
El. paštas: rastine@basanavicius.ukmerge.lm.lt
Darbo laikas: I-IV 8-16.45 val., V 8-15.30 val.
Pietūs: 12.00 - 12.30 val.
Elektroninis dienynas Tvarkaraščiai Ugdymas karjerai Basakojis Projektai
  • Description slide 5

  • Description slide 6

  • Description slide 7

  • Description slide 8

Vasario 27 dieną gimnazijoje vyko VISUOTINIS TĖVŲ SUSIRINKIMAS. Gimnazijos šokių kolektyvas ir skaitovė Viltė pasveikino tėvelius menine programa, vedėjai Dovydas ir Kamilė papasakojo apie tradicinius renginius, kuriuose dalyvavo atlikėjai.
Gimnazijos administracija pristatė tėvams patvirtintą naują lankomumo tvarką, Tūkstantmečio mokyklų projekto veiklas gimnazijoje: sukurtas ir planuojamas kurti ugdymo(si) aplinkas, mokinių įsitraukimą, nuveiktus projektinius darbus, pasiekimus. Tėvai buvo supažindinti su pirmose gimnazijos klasėse II pusmetyje startuojančia gyvenimo įgūdžių programa, trumpai pristatytas jos turinys. Antrų gimnazijos klasių mokinių tėvai susipažino su individualaus plano pasirinkimo tvarka III klasėje. Na, o trečiokų tėveliams buvo svarbu ir įdomu daugiau sužinoti apie brandos egzaminų tarpinius patikrinimus, kurie vyks kovo mėnesį. Pirmokų tėveliams auklėtojos papasakojo apie I pusmečio sėkmes ir iššūkius, o ketvirtokų tėvų bendruomenė svarstė mokyklos baigimo šventės klausimus.
Dėkojame tėveliams, skyrusiems laiko mums visiems svarbiems gimnazistų ugdymo(si) klausimams išgirsti ir aptarti. Iki pasimatymo TĖVŲ DIENOSE, kurios vyks balandį.