J.Basanavičiaus 10, LT-20107 Ukmergė Kodas 190341397
Tel. 8~340 63612, faks. 8~340 63662
El. paštas: rastine@basanavicius.ukmerge.lm.lt
Darbo laikas: I-IV 8-16.45 val., V 8-15.30 val.
Pietūs: 12.00 - 12.30 val.
Elektroninis dienynas Tvarkaraščiai Ugdymas karjerai Basakojis Projektai
  • Description slide 5

  • Description slide 6

  • Description slide 7

  • Description slide 8

 „Sveikas mokytojau, dienos darbus sunkius nudirbęs, pažymius pelnytus teigiamus ir neigiamus gimnazistams surašęs, ir pastabas bei  gi pagyrimus dosniai tamo išspausdinęs! Sveikas ir tu, gimnaziste,  pamokose šiandien knapsojęs ar snaudęs, ar telefoną paslapčia tapšnojęs, viena ausimi pamokos temą nugirdęs, viena akimi  mokytojo ranką lentoje sekęs ir pametęs… Sveikas atvykęs į Užgavėnių kiemą!"

 Taip abiejų gimnazijų bendruomenes pasveikino mokinių prezidentai Beata ir Mangirdas. Šiemet žiemą vyti iš kiemo susirinkome mūsų pusėje!

 Šokome, košę, blynus ragavome, arbata nuplovėme!

 Lašininio ir Kanapinio kovą matėme, o kai kurie ir dalyvavome. Šiuos Užgavėnių personažus įkūnijo du gimnazistai - smetonietis Sidas ir basanavičiukas Ignas, dar neoficialiai tituluojamas pačiu aukščiausiu gimnazistu.

 Kovą laimėjo Kanapinis, reiškia, pavasaris jau ne už kalnų. Greitai jau saulutės spinduliu džiaugsimės, grįžtančių paukščių sveikinimą išgirsime, gaivų pavasario vėją plaukuose žaidžiant pajusime...

 Žinoma, visą šaltojo laikotarpio blogį ir negandas, liūdesį, pyktį, nusivylimą įkūnijančias būtybes - Morę  ir Gavėną - lauže sukūrenome  ir  pelenus išbarstėme, tad būkite tikri, pavasaris tikrai  ateis.